Активности

123

ОДБЕЛЕЖУВАЊЕ НА ДЕНОТ НА ПРОЛЕТТА

                                 

Регионален натпревар по англиски јазик

 

gorcepetrov-fudballl

Екипата на О.У. „Тихомир Милошевски” беше најуспешна во натпреварите во мал фудбал за VII одделенци и помали, од општинската лига во Ѓорче Петров што ја организираше општинскиот сојуз на училишен спорт Ѓорче Петров, а под покровителство на општината. Второпласирана беше екипата на О.У. „Страшо Пинџур” , а третото место му припадна на тимот на О.У. „Мирче Ацев”.